Imunostimulent Dacia Plant

Imunostimulent Dacia Plant

P23214

Cost special Card de Fidelitate:

22,80 lei

24,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Siropul IMUNOSTIMULENT este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

DESPRE IMUNITATE:
Imunitatea reprezinta capacitatea organismului de a opune rezistenta in fata agentilor patogeni. Imunitatea poate fi clasificata in: imunitate naturala (obtinuta inca de la nastere) si imunitate dobandita care, la randul ei, este de doua tipuri: pasiva si activa.
Imunitatea pasiva se obtine prin:
- transferul de anticorpi din sangele mamei la nou-nascut (copilul se naste cu imunitate antiinfectioasa, pe care insa o pierde treptat in 3-6 luni dupa nastere)
- alaptare (anticorpii materni se transmit prin lapte, procesul de alaptare contribuind astfel la cresterea rezistentei antiinfectioase a sugarului)
- administrarea de seruri imune si/sau imunoglobuline umane; durata imunitatii astfel obtinute este temporara (14-21 de zile).
Imunitatea activa se obtine:
- in mod natural (dupa trecerea printr-o boala infectioasa)
- in mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunitatii cu produse naturale reprezinta o metoda activa de crestere a imunitatii pentru toate liniile: celulara, umorala, specifica si nespecifica (complement, lizozim, interferon etc).
Disfunctiile care apar la nivelul sistemul imunitar pot fi de 2 tipuri: de deficit (deficientele imunitare) sau de exces (alergiile si afectiunile autoimune). Deficientele imunitare scad rezistenta organismului la infectii care, in acest mod pot fi mult mai usor contactate. Scaderea imunitatii, in general, lasa organismul descoperit in fata afectiunilor, putand fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimularii mecanismelor naturale de aparare, ce poate fi realizata prin administrarea de plante imunostimulente.


AVANTAJE ALE UTILIZARII SIROPURILOR DACIA PLANT
- sunt realizate din ingrediente naturale concentrate
- contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta
- pot fi administrate si la copii, deoarece nu contin alcool
- sunt realizate dupa retete traditionale, imbinand cunostinte autohtone si ayurvedice cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac
- sunt usor de administrat, reprezintand o cura placuta, usor de tinut
- sunt delicioase
- sunt realizate conform normelor europene de calitate.

Contribuie la
functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc.).

Contraindicatii
Boli autoimune, transplant de organe, diabet zaharat, alergie la propolis sau la alte produse apicole, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Imunostimulent Dacia Plant

Imunostimulent Dacia Plant

Siropul IMUNOSTIMULENT este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Produse similare:

Imunostimulent Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si