Fares Renalex-sol.orala.(TVA 24%) 10ml

Fares Renalex-sol.orala.(TVA 24%) 10ml

P24613

Cost special Card de Fidelitate:

13,68 lei

14,40 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Sustine buna functionare a aparatului urinar.

Ingrediente (pentru 100 gr. solutie): 26.00 gr. α-pinen, 3.60 gr. β-pinen, 16.00 gr. camfen, 2.80 gr. 1.8-cineol, 9.50 gr. borneol, 4.50 gr. anetol, 4.2 gr. fencona, ulei de floarea soarelui.

Efect: RENALEX favorizeaza diureza si are actiune antispastica pe tractul urinar (si de asemenea, in colica renala, daca este dat la timp si in doza potrivita). Actioneaza ca antiinflamator pe tractul urinar, fiind indicat in special pentru tratamentul acuzelor datorate calculilor ureterali si renali.

Efectul terapeutic al produsului se datoreaza amestecului bine echilibrat al diferitelor componente. In cazul problemelor reno-urinare se obtine o ameliorare decisiva ce duce la eliminarea suferintei. Cresterea fluxului de sange renal stimuleaza rinichiul si duce la o excretie urinara crescuta. In acest fel sunt prevenite infectiile urinare datorate stazei, si chiar este eliminata staza. Creste excretia coloizilor protectori in urina, ceea ce previne formarea calculilor renali. Inflamatiile cailor urinare sunt eliminate, si problemele asociate urolitiazei se amelioreaza de obicei in scurt timp. Administrarea zilnica si regulata de RENALEX reduce frecventa colicilor renale si dispar crizele dureroase. Deseori, prin actiunea sa antispastica, favorizeaza eliminarea calculilor.

Recomandari: litiaza ureterala, litiaza renala, si alte boli reno-urinare.

Contraindicatii: in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita acuta.

Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza

Intrebuintare: dupa sfatul medicului, sau 3-5 picaturi pe o bucata de zahar sau paine, de 4-5 ori pe zi, inaintea meselor principale. In timpul crizelor se recomanda pana la 10 de picaturi, doza ce se poate repeta, la nevoie, dupa 20 minute.

Prezentare: flacon a 10 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Renalex-sol.orala.(TVA 24%) 10ml

Fares Renalex-sol.orala.(TVA 24%) 10ml

Sustine buna functionare a aparatului urinar.

Produse similare:

Fares Renalex-sol.orala.(TVA 24%) 10ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si