Vichy 2015 Idealia PNM 50ml

Vichy 2015 Idealia PNM 50ml

P48284

98,18 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

NEOVADIOL Gf-Crema densificatoare de reproportionare PNM

NEOVADIOL Gf Crema densificatoare de reproportionare cu proteic Gf + Pro-Xylane pentru piele normala si mixta. Confera substanta si structura pielii. Imbatranirea pielii asociata perioadei de menopauza este caracterizata prin pierderea densitatii si a structurii. Pielea devine uscata. Noutate in ingrijirea pielii incepand de la menopauza. Cercetarea medicala este capabila sa reconstruiasca pielea. Acest progres a permis dezvoltarea unei asocieri de ingrediente active cu proprietati unice: Proteic Gf care stimuleaza factorii de crestere, proteine indispensabile unei reconstructii structurate a pielii si Pro-Xylane pentru a intari tesuturile de sustinere. Oval ajustat. Gat redefinit. Pometi modelati. Eficacitate testata clinic sub control dermatologic, incepand cu prima luna de utilizare. Rezultate optime dupa 3 luni (testat clinic pe 220 de femei).

Recomandare: Riduri profunde, lasarea trasaturilor fetei.

Rezultat: Formula sa stimuleaza factorii de crestere, proteinele indispensabile unei reconstructii structurate a pielii, intareste tesuturile de sustinere si netezeste trasaturile umflate pe timpul noptii. Ovalul fetei este ajustat, gatul redefinit, pielea este netezita.

Ingrediente active:

    Proteic Gf - stimuleaza factorii de crestere
    Pro-Xylane - intareste tesuturile de sustinere

Crema confortabila, non grsa si non lipicioasa. Cu Apa Termala Vichy calmanta si fortifianta. Testat pe pielea sensibila. Hipoalergenic.

Aplicare: Se aplica si se maseaza pe ovalul fetei, gat si obraji in fiecare dimineata

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Vichy 2015 Idealia PNM 50ml

Vichy 2015 Idealia PNM 50ml

Produse similare:

Vichy 2015 Idealia PNM 50ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si