Walmark Urinal Akut x 10tb+Urinal Test Cadou

Walmark Urinal Akut x 10tb+Urinal Test Cadou

P48076

Cost special Card de Fidelitate:

28,49 lei

29,99 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Solidago virgaurea (Splinuta) contribuie la mentinerea in limite normale a procesului de eliminare a urinei (diureza).
Solidago virgaurea (Splinuta) ajuta la mentinerea sanatatii vezicii urinare si a tractului urinar inferior.
Vitamina D sustine functionarea optima a sistemului imunitar.

Urinal Akut cu formula imbunatatita contine trei componente active: CystiCran, o forma concentrata de extract din merisor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut si sub denumirea de afin american, extract de Solidago virgaurea (Splinuta) si Vitamina D.

Fructele de merisor sunt o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale. Cantitatea de extract aferenta unei singure tablete corespunde unei cantitati minime de 423 000 mg de fructe de merisor. Doza zilnica de Urinal Akut ofera un aport garantat de proantocianidoli. Tehnologia unica de procesare a merisorului sub forma extractului CystiCran asigura continutul si calitatea substantei active.

Solidago virgaurea contribuie la functionarea normala a vezicii urinare si a tractului urinar inferior. Vitamina D sustine functionarea optima a sistemului imunitar.

Urinal Akut nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice. In situatia infectiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal Akut poate fi folosit in paralel cu acestea.

Compozitie

Portia zilnica recomandata (1 tableta) contine:

- CystiCran (extract de Vaccinium macrocarpon)
- Proantocianidoli (min. 40%) - 90 mg
- Echivalentul unei cantitati de min. 423.000 mg fructe de merisor - 36,0 mg
- Extract de Solidago virgaurea min.10:1 (echivalentul uneicantitati de min.200 mg) - 20,0 mg
- Vitamina D - 5,0 µg


Dozare

Ca supliment alimentar, o tableta pe zi, luata cu o cantitate suficienta de lichid.
Doza zilnica de Urinal Akut ofera un aport garantat de proantocianidoli, substante cu eficacitate dovedita stiintific care, in aceasta concentratie standardizata, previn aderarea bacteriilor de peretii uretrei si ai vezicii urinare, in special a Escherichia coli.

Urinal Akut contine componenta activa CystiCran, o forma concentrata de extract din merisor, un puternic antioxidant natural care ajuta la protectia celulelor si tesuturilor de radicali liberi. Este un produs obtinut printr-o formula puternica si o tehnologie moderna de procesare a merisorului avand efecte benefice asupra episoadelor acute cauzate de infectiile urinare. Urinal Akut contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar si la distrugerea bacteriilor fixate in peretii tractului urinar. Urinal Test detecteaza afectiunile tractului unitar, prin masurarea valorilor celor doi parametri (Nitritii si Leucocitele) din urina. Banda de testare contine doua zone de reactie in faza solida, aplicate pe o banda de plastic. Rezultatele sunt obținute prin comparatia directa a benzii de testare cu paleta de culori, dupa timpul de citire recomandat. Ambele produse au un efect garantat in depistarea si ameliorarea infectiilor de tract urinar.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Walmark Urinal Akut x 10tb+Urinal Test Cadou

Walmark Urinal Akut x 10tb+Urinal Test Cadou

Urinal Akut de la Walmark si Urinal Test au o eficienta dovedita in tratarea si prevenirea infectiilor de tract urinar.

Produse similare:

Walmark Urinal Akut x 10tb+Urinal Test Cadou

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si