Somn Usor-cps. x 30 (1+1 Cadou)-Parapharm

Somn Usor-cps. x 30 (1+1 Cadou)-Parapharm

P47306

Cost special Card de Fidelitate:

28,50 lei

30,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Somn Usor 30 Capsule 1+ 1 Gratis30 capsule gelatinoase tari / cutie SOMN USOR este un supliment alimentar destinat reechilibrarii tonusului psihic.

Favorizeaza somnul natural, odihnitor. In formula produsului se afla aminoacizi, vitamine si magneziu. L-tirozina este precursorul unor substante (epinefrina, norepinefrina si dopamina) care asigura deconectarea naturala a sistemului nervos central fata de stimulii de peste zi. L-taurina este un aminoacid cu efect stimulator asupra muschilor inimii si relaxant asupra sistemului nervos.
Aminoacidul 5-hidroxi triptofan contribuie la cresterea nivelului de serotonina din organism influentand in mod pozitiv tonusul psihic si somnul. Melatonina este un somnifer natural, care apare in organism in lipsa luminii. Productia ei scade treptat, odata cu inaintarea in varsta. Insomnia este amplificata de lumina artificiala provenita din iluminat, televizor, monitorul calculatoarelor etc.
Suplimentarea regimului alimentar cu melatonina este benefica persoanelor care sufera intr-o oarecare masura de insomnie. Combinatia de vitamina B6 si magneziu face ca acesti aminoacizi sa-si exercite efectele in cele mai bune conditii, ca somnifer natural. Suplimentul nutritiv SOMN USOR este deosebit de util in depasirea starii de insomnie si oboseala datorata schimbarii fusului orar la deplasari cu avionul peste ocean („jet leg”) si, in general, pentru combaterea oricarei stari de insomnie. Produsul are marele avantaj, ca nu provoaca dependenta si nu are efecte secundare.

Administrare

Se recomanda consumul de 1-2 capsule/zi cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), cu o ora inainte de culcare. O CAPSULA CONTINE Gluconat de magneziu 100,00 mg Acid nicotinic 60,00 mg L-Tirozina 50,00 mg Taurina 50,00 mg 5-hidroxi triptofan 50,00 mg Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina) 6,00 mg Melatonina 2,00 mg

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Somn Usor-cps. x 30 (1+1 Cadou)-Parapharm

Somn Usor-cps. x 30 (1+1 Cadou)-Parapharm

Produse similare:

Somn Usor-cps. x 30 (1+1 Cadou)-Parapharm

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si