Isomar Sol.-picaturi pt. nas si ochi 24 monodoze x 5ml

Isomar Sol.-picaturi pt. nas si ochi 24 monodoze x 5ml

W60028

Cost special Card de Fidelitate:

33,25 lei

35,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Pentru igiena nazala zilnica: in caz de raceala, sinuzite, rinite, alergii in general chiar si la polen si pentru cei care lucreaza in spatii inchise dar mai ales in prezenta pulberilor. Poate fi folosit pentru umidifierea si indepartarea reziduurilor de mucus si de micro hemoragii nazale, pentru igiena si spalarea cavitatii bucale si a ochilor in cazul nou nascutilor, sugarilor si copiilor, pentru igiena si spalarea zonei de alaptare a sanului femeilor care alapteaza. La adulti permite un drenaj mai bun al mucozitatilor de pe membrana nazala. Este indispensabil pentru persoanele care au suferit interventii chirurgicale ale nasului si pentru persoanele care sforaie.

Indicatii :
Pentru spalarea suprafetei oculare – in cazul senzatiei de uscaciune oculara de disconfort minor nepatologic cum ar fi usturime, roseata, oboseala ochilor datorata datorata cauzelor externe: vant, expunere la soare, praf, polen, fum, salinitate, climat uscat, aer conditionat, caldura, expunerea prelungita a ochilor la ecrane (calculator), utilizarea lentilelor de contact.

Isomar este potrivit pentru aerosoli terapie.

Utilizare si precautii pentru spalarea zonei nazale: Desprindeti doza, rupeti tija superioara prin miscare de rotatie, asezati copilul in pozitia culcat cu capul intr-o parte, asezati unidoza la intrarea in narina si apasati, stergeti nasul cu o batista. Pentru copilul care poate utiliza singuri flaconasul si pentru adulti, flaconasul se pozitioneaza la intrarea in narina, se apasa cu degetul cealalta narina ca sa fie inchisa apoi, se apasa pe flaconas si se inspira, repetandu-se procedura pentru cealalta narina.

Utilizare si precautii pentru spalarea zonei ochilor: Picurati una sau mai multe picaturi in sacul conjunctival, dupa necesitati, ori de cate ori este nevoie in cursul zilei, varful flaconasului nu trebuie sa intre in contact cu suprafata oculara sau a ochilor.

Atentie steril, solutie neinjectabila. Nu tineti flaconul la indemana copiilor. Flaconasul poate fi reinchis si refolosit pe intervalul a 12 ore de la deschidere.
 Isomar exista si ca spray 100 ml cu dipozitiv nebulizator pentru igiena nazala si unul de rezerva pentru igiena ochilor

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Isomar Sol.-picaturi pt. nas si ochi 24 monodoze x 5ml

Isomar Sol.-picaturi pt. nas si ochi 24 monodoze x 5ml

Produse similare:

Isomar Sol.-picaturi pt. nas si ochi 24 monodoze x 5ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si