Zdrovit Silimarina 1000mg-cps x 30

Zdrovit Silimarina 1000mg-cps

P45876

Cost special Card de Fidelitate:

22,80 lei

24,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Regenereaza celulele ficatului
protejeaza sistemul hepatic
stimuleaza functiile hepatice

Silimarina

Fructele de armurariucontin cca. 2% amestec, numit silimarina, de flavonolignani alcatuit din din silibina, silidianina si silicristina, cu actiune specifica asupra ficatului. Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele. Produsul este recomandat pentru sustinerea functiei hepatice, inclusiv in perioadele de covalescenta, in care activitatea celulelor hepatice este perturbata.

Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei.

Mod de administrare: Oral, 2 comprimate pe zi, dupa masa. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu ȋnlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemâna si vederea copiilor mici.  

Ingrediente: extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe de Armurariu (Sylibum marianum); capsula: gelatina, cucurmina E100, dioxid de titan; D-tartrat de colina; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.         

1 capsula de 400 mg contine: 200 mg extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe de Armurariu (Sylibum marianum);  60 mg bitartrat de colina.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Zdrovit Silimarina 1000mg-cps

Zdrovit Silimarina 1000mg-cps

Regenereaza celulele ficatului, protejeaza sistemul hepatic, stimuleaza functiile hepatice.

Produse similare:

Zdrovit Silimarina 1000mg-cps

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si