Fares Ficat Sanatos x 60cps.

Fares Ficat Sanatos x 60cps.

W56141

54,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Ajuta la mentinerea bunei functionari a ficatului.

TESTAT CLINIC

Ingrediente/capsula:

- extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat in min. 85% silimarina 144 mg;

- extract de Schisandra chinensis standardizat in min. 1% schisandrina 144 mg;

- extract de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina 72 mg;

- extract de rostopasca (Chelidonii herba) standardizat in min. 2% chelidonina;

- extract de radacina de papadie (Taraxaci radix) standardizat in min. 5% polifenoli;

- extract de sulfina (Meliloti herba) standardizat in min. 5% polifenoli.

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic.

Schisandra este cunoscuta din medicina traditionala chineza ca tonic hepatic si purificator sanguin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, creste sinteza proteinelor si glicogenului hepatic, indeparteaza radicalii liberi, creste actiunea vitaminelor C si E (efect antioxidant), stimuland astfel regenerarea hepatica.

Anghinarea regenereaza celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, este antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, coleretic-colagoga, creste apetitul, ajuta eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, normalizand culoarea pielii, urinei, fecalelor in caz de icter.

Rostopasca, prin complexul alcaloidic din compozitia sa are efect hepatoprotector, coleretic, de normalizare a valorilor bilirubinei si colesterolului, spasmolitic, antiviral, antiinflamator si citostatic.

Papadia prin compozitia sa chimica actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter, litiaza biliara.

Sulfina este utila in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are de asemenea actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta.

Efect:

- hepatoprotector, hepatoregenerator;

- antihepatotoxic, antioxidant;

- decongestiv și antiinflamator hepatic;

- coleretic-colagog;

- normalizeaza valorile bilirubinei si colesterolului.

Recomandari:

- steatoza hepatica;

- intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente);

- hepatite virale acute si cronice, icter;

- ciroza incipienta;

- hipercolesterolemie;

- profilaxia afectiunilor ficatului la persoanele cu risc (transfuzii, seringi nesterile), si in cazul consumului si expunerii la substante hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, noxe);

- perioada de convalescenta dupa hepatopatii;

- oboseala cronica.

Contraindicatii: nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare:

1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa. Daca probele hepatice (transaminazele) sunt peste 150 - 200 UI/I se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Durata curei: 1-6 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

PRODUS TESTAT CLINIC:

Capsulele "Ficat Sanatos" au fost testate clinic in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Dr. Victor Babes" Bucuresti. Au fost monitorizati 28 de pacienti cu hepatita cronica virala C pe o perioada de 6 luni. S-a constatat ameliorarea valorilor transaminazelor la peste 60% din pacienti. De asemenea s-a imbunatatit starea generala, a crescut apetitul alimentar (85% din pacienti), a crescut indicele de masa corporala (50% din pacienti) si s-a ameliorat astenia la toti pacientii. Nu s-au inregistrat reactii adverse, produsul fiind bine tolerat.

Prezentare: 60 capsule vegetale a 480 mg.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Ficat Sanatos x 60cps.

Fares Ficat Sanatos x 60cps.

Ajuta la mentinerea bunei functionari a ficatului.

Produse similare:

Fares Ficat Sanatos x 60cps.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si