Sprint HepaControl cps. x 30

Sprint HepaControl cps. x 30

P30195

Cost special Card de Fidelitate:

26,60 lei

28,00 lei

In stoc Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Hepa Control este solutia oferita de Sprint Pharma pacientilor ce sufera afectiuni ale ficatului.

Despre:

Combinatia unica si deosebit de eficienta a doua componente cu mecanisme sinergice creste capacitatea de detoxifiere hepatica a Organismului si stimuleaza regenerarea hepatocitelor. Prezenta in formula produsului a DDB-ului, unic pe piata din Romania, hepatoprotector el insusi dar si cu rol de potentare a efectului silimarinei, precum si dozarea optima a silimarinei (50 mg/8h) recomanda produsul drept un protector hepatic de top. HepaControl contracareaza efectele distructive induse de alcool la nivel hepatocitar si intervine in stabilizarea membranei celulare, avand un rol important hepatoprotector.

Hepa Control protejeaza celula hepatica stabilizandu-i membrana si impiedicand patrunderea agentilor toxici. Regleaza activitatea glutationului intracelular si neutralizeaza radicalii liberi produsi de consumul de alcool, avand astfel un puternic efect antioxidant. De asemenea, stimuleaza sinteza de ADN ribozomal, sustinand astfel regenerarea ficatului. Nu in ultimul rand, inhiba producerea de miofibroblasti de catre celulele stelate ale ficatului, contracarand fibrozarea care duce la ciroza. Mai trebuie mentionate efetele antitoxice, antivirale si anticancerigene.

Alaturi de Silimarina, Hepa Control contine si DDB (Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat), compus analog Schizandrinei C, planta utilizata in fitoterapia traditionala chineza, care potenteaza efectele Silimarinei, mai ales in leziunile de tip disnutritional si/sau toxic-alcoolic. Sustine si eforturile adaptogene ale organismului in conditii de stress prelungit. Aceasta asociere contribuie in mare masura la cresterea eficientei preparatului Hepa Control fata de alte preparate similare.

Actiune:

Protejeaza si regenereaza structura celulei hepatice,

Compozitie:

Silimarina - 50 mg, Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat (D.D.B.) - 30 mg

Indicatii:

Hepa Control este recomandat pacientilor ce sufera de hepatite acute si cronice acutizate, steatoza hepatica (ficat gras), ciroza hepatica. De asemenea este recomandat in curele de detoxifiere la nivel hepatic, sau cu rol de preventie impotriva afectiunilor ficatului.

Contraindicatii:

La administrarea Hepa Control nu s-au inregistrat contraindicatii sau efecte adverse, nici reactii la asocierea cu alte medicatii, fie alopate sau naturiste. In general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decat la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii si alaptarii.

Administrare: 2-3 capsule pe zi

Prezentare: 30 comprimate

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sprint HepaControl cps. x 30

Sprint HepaControl cps. x 30

Hepa Control este solutia oferita de Sprint Pharma pacientilor ce sufera afectiuni ale ficatului.

Produse similare:

Sprint HepaControl cps. x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si