Accu-Chek Performa Teste x 50

Accu-Chek Performa Teste x 50

P38051

Cost special Card de Fidelitate:

61,75 lei

65,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Glucometrul Accu-Chek® Performa foloseste testele Accu-Chek Performa care fac parte din sistemul conceput pentru persoanele care doresc ca testarea sa fie fara griji si demna de incredere.

Usoara aplicare a sangelui

Testele de dimensiuni mari si puternic absorbante necesita o proba mica de sange de 0,6 microlitri.

Atentionarea expirarii

Pentru a asigura rezultate corecte, glucometrul verifica data de expirare a testului printr-un cip de codare si te avertizeaza cand acestea sunt expirate.

Detectarea subdozajului

Sistemul indica daca este nevoie de mai mult sange.

Posibilitate de redozare

Cu testul Accu-Chek Performa este posibila redozarea in 5 secunde.

Atentionarea deteriorarii testului

Senzori de mare sensibilitate verifica daca testul este bun pentru a fi utilizat sau, in caz de deteriorare, daca trebuie inlocuit.


Sfat: Cand iei un test din flacon, asigura-te ca il inchizi imediat dupa aceea pentru a pastra calitatea acestora.

Pregatirea sistemului Accu Chek Performa

Ai nevoie de un glucometru, un test si un dispozitiv de intepare prevazut cu ac.
Ia un test din flaconul de teste si inchide imediat flaconul. Insereaza un test nou in directia sagetii pentru a porni glucometrul. Glucometrul va realiza automat verificari de siguranta, precum verificarea testului – atat de repede incat nici nu iti vei da seama. Verifica daca numarul de cod de pe ecran se potriveste cu numarul de cod de pe flaconul de teste. Simbolul testului si al picaturii de sange () apare pe ecran.

Masurarea valorilor glicemiei

De indata ce atingi testul, sangele va fi absorbit foarte rapid. Verificari suplimentare rapide de siguranta sunt realizate automat. Simbolul clepsidrei () incepe sa clipeasca cand glucometrul a detectat o cantitate suficienta de sange. Daca este necesar, se poate aplica mai mult sange intr-un interval de 5 secunde. Rezultatul apare pe ecran dupa 5 secunde si este salvat automat in memorie impreuna cu ora si data.

Marcarea rezultatelor testarii

Poti “marca” rezultatul testarii cu un asterisc () pentru a memora un rezultat special si pentru a-ti aminti ulterior ce imprejurari deosebite au influentat rezultatul. In timp ce testul se afla inca in glucometru si rezultatul este afisat, apasa o data unul din cele doua butoane ale glucometrului. Rezultatul testului este salvat automat impreuna cu marcajul.
In plus fata de testarea din pulpa degetului, sistemul Accu-Chek Performa poate fi folosit pentru testarea cu probe obtinute din alte parti ale corpului inclusiv palma, antebrat, brat, copasa si gamba.1 Testarea din zone alternative (AST – Alternative Site Testing) necesita folosirea unui dispozitiv special de intepare – capacul AST.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Accu-Chek Performa Teste x 50

Accu-Chek Performa Teste x 50

Glucometrul Accu-Chek® Performa foloseste testele Accu-Chek Performa care fac parte din sistemul conceput pentru persoanele care doresc ca testarea sa fie fara griji si demna de incredere.

Produse similare:

Accu-Chek Performa Teste x 50

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si