Gerovital Plant Mac Crema Microdermabraziune 30ml

Gerovital Plant Mac Crema Microdermabraziune 30ml

P49607

Cost special Card de Fidelitate:

23,75 lei

25,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Crema Microdermabraziune cu flori de mac GEROVITAL PLANT 30ml.

Crema utilizează cristale naturale de corindon, piatră cu duritate comparabilă cu a diamantului, care, ȋn formă perfect transparentă, formează rubinele şi safirele. Forma particulară a cristalelor permite o microdermabraziune eficientă. Crema ȋmbunătăţeşte tonusul şi textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu excepţia tenului cuperoziccu acnee rozacee, sau iritat.

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratareairitareaapariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii.

Actiune:

Extractul Willou bark, cu acid salicilic natural, ajută la curăţarea porilor şi stimulează procesele de reînnoire celulară. 

Uleiul Inca omega
 regenerează, Uleiul din Flori de Mac şi Extractul de piper Sichuan calmează pielea.

Mod de utilizare:

Se foloseşte o dată pe săptămănă, masând uşor căteva minute, ȋn funcţie de particularităţile tenului. Pe piele rămân la final cristalele, care se ȋndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică o cremă hidratantă, emolientă, calmantă. 
După microdermabraziune se va evita expunerea pielii neprotejate la soare, tratamente cosmetice de albire a tenului, tratamente cu retinoizi, etc.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Gerovital Plant Mac Crema Microdermabraziune 30ml

Gerovital Plant Mac Crema Microdermabraziune 30ml

Produse similare:

Gerovital Plant Mac Crema Microdermabraziune 30ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si