Mask Repair Emulsie Antiseboreica x 50ml-Solartium

Mask Repair Emulsie Antiseboreica x 50ml-Solartium

P48105

Cost special Card de Fidelitate:

45,13 lei

47,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Mask Hidra este o emulsie seboregulatoare indicata tenului gras si sensibil, cu episoade frecvente de acnee sau foliculita. Contine o asociere unica de principii active cu proprietati dovedite in acnee, avand un efect cheratolitic, antiinflamator si de reglare a secretiei excesive de sebum.

INGREDIENTE ACTIVE
ACID SALICILIC 2%
Acidul salicilic face parte din clasa hidroxiacizilor, fiind un principiu cu eficienta bine demonstrata in acnee si multiple proprietati. Agent cheratolitic cu toleranta foarte buna, patrunde la nivelul foliculului si contribuie la exfolierea corneocitelor si eliberarea canalului folicular obstruat, favorizand eliminarea sebumului si a leziunilor acneice. Reduce roseata si inflamatia, prevenind formarea de noi leziuni.

BIOSULFUR FLUID 0,5%
Principiu activ pe baza de sulf, un ingredient utilizat frecvent in afectiunile cutanate cauzate de hiperseboree. Contribuie la reducerea leziunilor cauzate de acnee sau foliculita, avand proprietati cheratolitice si antiseptice. 

NIACINAMIDA 4%
Forma a vitaminei B3 utilizata frecvent in acneea vulgara usoara pana la moderata. Studiile clinice au dovedit ca niamcinamida are excelente proprietati antiinflamatoare, potentand efectul antibioticelor cu care se poate asocia. Studiile au demonstrat ca niamcinamida are si proprietatea de a reduce hiperpigmentarea postinflamatorie. 

ACID GLICIRETINIC 0,5%
Cu o structura chimica similara cu cortizonul, acidul gliciretinic este o substanta naturala cu excelente proprietati antiinflamatoare. Studiile clinice si de laborator au demonstrat ca acidul gliciretinic are multiple beneficii in tratamentul acneei: normalizeaza secretia de sebum, actiune antimicrobiana, antioxidanta si de reducere a rosetetei si pigmentarii postinflamatorii. In plus stiuleaza regenerare celulara si refacerea tesutului afectat de acnee sau foliculita. 

EFECTE
Datorita asocierii unice de principii active, Mask Repair este un eficient in formele usoare pana la moderate ale acneei si un adjuvant util in formele mai severe. Contribuie la reducerea mai rapida a leziunilor cauzate de acnee sau foliculita, normalizeaza secretia de sebum, stimuleaza regenerarea tesutului si previne petele postinflamatorii. Previne obstructia foliculara si formarea noilor leziuni acneice. 

MOD DE UTILIZARE
Aplicati o cantitate suficienta de produs pentru a acoperi zona afectata si masati usor pana la absorbtia completa a acesteia. Produsul poate fi aplicat fara probleme la nivel intregii fete. 

RECOMANDARI
In tratamentul acneei inflamatorii se poate asocia la persoanele cu pielea sensibila cu antibioticul local Maskrym.

Pentru intretinerea zilnica a tenului acneic si preventia recidivelor acneei se recomanda asocierea cu preparatul Mask gel.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Mask Repair Emulsie Antiseboreica x 50ml-Solartium

Mask Repair Emulsie Antiseboreica x 50ml-Solartium

Produse similare:

Mask Repair Emulsie Antiseboreica x 50ml-Solartium

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si