Karaver Ceara Depilatoare Roll-On Cap Mare 100ml

Karaver Ceara Depilatoare Roll-On Cap Mare 100ml

P44414

Cost special Card de Fidelitate:

11,78 lei

12,40 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

KARAVER Roll-On ceara depilatoare solubila in apa 100 ml (140 g). Cap mic – pentru fata  si regiuni inguste si mici. Cap mare – pentru corp.

Este o metoda simpla usoara si  rapida de a indeparta firele de par nedorite … fara problemele roll-onului clasic, cum ar fi:

Nu este neaparat necesar incalzitorul; se poate incalzi foarte usor in cuptorul cu microunde in 30 sec sau intr-o cantitate mica de apa (bain –marie).

ROLL-ONUL CLASIC NU POATE FI FOLOSIT DECIT IN INCALZITOR CE ARE UN COST DESTUL DE MARE (15-22 euro) SI 20-40 MIN TIMP DE PREGATIRE

Parfumul natural ce provine din extractul antialergic al aromelor de pepene galben, ceai verde, portocale si lapte cu miere, concureaza mirosul nu tocmai placut de rasini pe care-l contine ROLL-ONUL CLASIC.

Depilarea cu roll-on Karaver este mai putin dureroasa, cit timp scoate firul de par din radacina fara sa-l rupa, deoarece ceara se lipeste de par, nu de piele (DEPILAREA CU ROLL-ONUL CLASIC, ESTE DESTUL DE DUREROASA).

Instructiuni:

Indepartati banda protectoare. Incalziti usor in cuptorul cu microunde (750W apx. 30 sec), in apa calda "bain-marie" sau folositi incalzitorul special Karaver.

Aplicati un strat dublu de ceara in sensul cresterii firelor de par.

Acoperiti stratul de ceara cu o banda NonWoven Karaver si presati pentru a se lipi bine.

Tinand pielea intinsa, indepartati banda printr-o singura miscare rapida si decisa, paralel cu pielea in sensul invers cresterii firelor de par.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Karaver Ceara Depilatoare Roll-On Cap Mare 100ml

Karaver Ceara Depilatoare Roll-On Cap Mare 100ml

KARAVER Roll-On ceara depilatoare solubila in apa 100 ml (140 g).

Produse similare:

Karaver Ceara Depilatoare Roll-On Cap Mare 100ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si