Apidermin Complex 45ml

Apidermin Complex 45ml

P44329

Cost special Card de Fidelitate:

9,50 lei

10,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Ingrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor.

Caracteristici:

Principiile nutritive ale acestei creme accelereaza circulatia sangelui in piele, mentine apa in tesuri, regenereaza celulele pielii, dand elasticitate si protejandu pielea impotriva ridurilor timpurii.

Rasfata: tenurile uscate, tenuri foarte uscate, obosite si deshidratate.

Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitaminele B, C, D si E, este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat in substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sangelui.

Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptisorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. Retinol A sau vitamina A, datorita actiunii sale antioxidante ajutand la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor. Absorbit de piele, retinolul A, duce la cresterea productiei colagenului, bariera naturala a pielii impotriva factorilor agresivi din atmosfera. 

Ceara naturala de albine completeaza laptisorul de matca si Retinol A fixand apa si substantele hranitoare in celulele pielii.

Utilizare: Respectarea celor 3 pasi este esentiala pentru un ten care straluceste din interior.  

Pentru cele mai bune rezultate recomandam ca aplicarea cremei Apidermin sa fie facuta pe un ten curatat in prealabil cu emulsia Apidermin, apoi tonifiat cu lotiunea Apidermin. Crema se aplica prin masaj usor al pielii in directia ridurilor. Se poate folosi atat seara cat si dimineaţa, fiind o bariera impotriva agresiunii mediului inconjurator.

Ingrediente: Paraffin oil, aqua, beeswax, sodium tetraborate, lanolin, cetyl alcohol, retinol A, cholesterol, royal jelly, parfum

Prezentare: tub 45ml

Producator: Complex Apicol

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Apidermin Complex 45ml

Apidermin Complex 45ml

Ingrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor.

Produse similare:

Apidermin Complex 45ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si