Sirop Patlagina x 100ml-Vitalia

Sirop Patlagina x 100ml-Vitalia

P46976

7,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie

Zahar invertit, apa purificata, extract de Patlagina (Plantago spp.), extract de Lumanarica (Verbascum thapsus), extract de Echinacea (Echinacea purpurea), ingrosator – carboximetilceluloza, acidifiant – acid citric, conservant – benzoat de sodiu.

Actiune

Se utilizeaza ca adjuvant in afectiuni ale cailor respiratorii, tuse, dureri de gat, insotite de expectoratie. Frunzele de Patlagina sunt bogate in vitamina K, mucilagii si tanin, ceea ce face sa aiba un efect balsamic asupra cailor respiratorii. Extractul de Echinacea sustine si dezvolta rezistenţa organismului la imbolnaviri. Adaosul de Lumanarica, datorita continutului de saponine si mucilagii, are proprietati emoliente si expectorante in afectiunile bronhice. Poate sa fluidifice secretiile bronsice, facand sa fie eliminate mai usor. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat.

Utilizare

Copii 1-5 ani : cate 2-3 lingurite/zi ; Copii 6-14 ani : cate 4 lingurite/zi ; Copii peste 14 ani si adulti : cate 5-6 lingurite/zi

Tip ambalaj

Flacon x 100 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sirop Patlagina x 100ml-Vitalia

Sirop Patlagina x 100ml-Vitalia

Se utilizeaza ca adjuvant in afectiuni ale cailor respiratorii, tuse, dureri de gat, insotite de expectoratie. 

Produse similare:

Sirop Patlagina x 100ml-Vitalia

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si