Tinctura Echinaceea 50ml - Dacia Plant

Tinctura Echinaceea 50ml - Dacia Plant

P44135

Cost special Card de Fidelitate:

8,29 lei

8,73 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Tinctura de echinacea este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Echinacea purpurea.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Contribuie la:

- functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc.).

Precautii:

Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Contraindicatii:

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.

Boli autoimune, transplant de organe, alergie la echinacea, tratamente care nu permit consumul de alcool.

INTERN:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi diluate in 100 ml apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Prezentare: 50ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tinctura Echinaceea 50ml - Dacia Plant

Tinctura Echinaceea 50ml - Dacia Plant

Produse similare:

Tinctura Echinaceea 50ml - Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si