Tinctura Lemn Dulce 50ml Dacia Plant

Tinctura Lemn Dulce 50ml Dacia Plant

P44088

Cost special Card de Fidelitate:

8,27 lei

8,70 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

TINCTURA DE LEMN-DULCE este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacinile de Glycyrrhiza glabra.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Contribuie la:

INTERN:

- mentinerea sanatatii arborelui bronsic
- reducerea disfunctiilor articulare
- functionarea normala a sistemului hormonal feminin si glandelor corticosuprarenale
- accelerarea tranzitului intestinal.

EXTERN:

Contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii.

Precautii:

La pacientii cu hipertensiune arteriala se administreaza numai cu recomandarea medicului.

Nu se asociaza cu corticosteroizi.

Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului în alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Contraindicatii:

Din cauza continutului de alcool, nu se recomanda administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica.

Hiperestrogenism, chisturi ovariene, noduli mamari, tumori benigne si maligne, mamare sau genitale, sindrom Cushing, sarcina, alaptare, alergie la lemn-dulce, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare:

INTERN:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata în 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluate în 100 ml apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

EXTERN:

- pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa), în functie de sensibilitatea pielii.

Prezentare: 50ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tinctura Lemn Dulce 50ml Dacia Plant

Tinctura Lemn Dulce 50ml Dacia Plant

Produse similare:

Tinctura Lemn Dulce 50ml Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si