Fares Trusa calatorie placuta

Fares Trusa calatorie placuta

P43958

Cost special Card de Fidelitate:

26,41 lei

27,80 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Pentru vacante sau calatoriile de serviciu ti-am pregatit trusa cu remedii naturale "Calatorie placuta".

Ai in ea tot ce-ti trebuie si numai cat iti trebuie pentru atunci cand o intamplare nedorita ia forma unei infectii (respiratorii, digestive, uro-genitale), dureri de gat, tuse, indigestie, diaree, constipatie, rani arsuri.

Am luat cate putin din ambalajele-standard si ti-am pregatit un pachet compact, usor de luat in bagaj: o borseta de numai 19 pe 11 cm si cantarind doar 60 g!

Drum bun, cu amintiri frumoase!

Trusa contine:

- pentru INFECTII respiratorii (raceala, gripa, amigdalita, faringita, bronsita), digestive (enterite, enterocolite, colite fermentative), uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite)

D57  Digestie usoara

10 capsule a 400 mg

Ingrediente/capsula

fructe de coriandru (Coriandri fructus), frunze de dafin (Lauri folium), rizomi de obligeana (Calami rhizoma), radacina de gențiana (Gentianae radix), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), extract de Carica papaya standardizat in papaina 40 mg, extract de Ananas comosus standardizat in bromelaina  40 mg, semințe de mustar (Sinapis albae semen). Administrare:  1-2 capsule dupa mesele principale.

A5 – BIOSEPT (antibiotic natural)

30 capsule a 350 mg

Ingrediente/capsula

Frunze de maslin (Olivae folium) 140 mg, lichen de piatra (Lichen Islandicus) 70 mg, muguri de plop (Populi gemmae) 70 mg, extract de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina, cuisoare (Caryophyllorum flos).

Administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa. Efect forte: 2 capsule de 3 ori pe zi.

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 5 ani, in sarcina, alaptare si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

- pentru DURERI DE GAT, TUSE

R13 – PLANTUSIN

30 comprimate masticabile a 880 mg

Ingrediente/comprimat

Extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) 43,4 mg, tinctura de propolis 44 mg, amestec volatil: ulei esential de menta (Menthae aetheroleum), mentol, eucaliptol, anetol, ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esential de coada soricelului (Millefolli aetheroleum) 12 mg, zahar, excipienti.

Administrare:

1-2 comprimate 3 ori pe zi, dupa masa. Dupa administrare, timp de 30 minute nu se consuma alimente sau lichide.

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, in sarcina, alaptare, diabet si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

- pentru DIAREE

D68 – ENTEROSTOP (antidiareic)

20 capsule a 300 mg

Ingrediente/capsula

Carbune medicinal 105 mg, ghinda de stejar (Quercus fructus) 45 mg, rizomi de cerentel (Gei rhizoma) 45 mg, frunze de afin (Myrtilli folium), menta (Menthae herba), coada soricelului (Millefolii herba).

Administrare:

Copii 3-10 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Copii peste 10 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi. Efect forte: 2 capsule de 3 ori pe zi

Sarcina si alaptare: 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 1-2 zile

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, in caz de constipatie si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

- pentru CONSTIPATIE

D85 – LAXATIV FORTE

10 capsule a 450 mg

Ingrediente/capsula

Frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg, fructe de marar (Anethi fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma), extract din frunze de senna (Sennae folium) standardizat in 20% senozide 45 mg, extract din frunze de aloe vera (Aloe folium) standardizat in 18% aloina 45 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma).

Mod de administrare:

1-2 capsule dimineata si seara. Efectul laxativ se instaleaza dupa 8-10 ore de la ingerare.

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, in sarcina, alaptare, in caz de obstructii si inflamatii acute ale intestinelor si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

- pentru RANI, ARSURI

P131- FAREDERM, crema cicatrizanta

7,5 g

Ingrediente: lanolina, vaselina, extracte de: galbenele (Calendulae flos), sunatoare (Hyperici herba), muguri de plop (Gemmae populi), iarba talharului (Mycelis muralis), Lychnis coronaria, Aloe vera, ceara de albine, propolis (Propolis extractum), rasina de brad; uleiuri de: catina (Hippophae oleum), ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum), lavanda (Lavandulae aetheroleum).

Administrare: se aplica local de 2-3 ori pe zi.

Atentionari: nu se aplica pe rani deschise.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Trusa calatorie placuta

Fares Trusa calatorie placuta

Pentru vacante sau calatoriile de serviciu ti-am pregatit trusa cu remedii naturale "Calatorie placuta".

Produse similare:

Fares Trusa calatorie placuta

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si