Merisor Tinctura x 50ml-Dacia Plant

Merisor Tinctura x 50ml-Dacia Plant

P43874

Cost special Card de Fidelitate:

8,11 lei

8,54 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

TINCTURA DE MERISOR este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din frunzele plantei Vaccinium vitis-idaea.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Contribuie la:

INTERN:

Contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.

EXTERN:

Contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale.

Precautii:

Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Contraindicatii:

Din cauza continutului de alcool, nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.
Alergie la merisor, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare:

INTERN:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii 7-14 ani: cate 10-30 picaturi de tinctura diluate in 100 ml apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

EXTERN:

Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale se fac spalaturi cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea a 1-2  lingurite de tinctura la 100 ml de apa) de 2-3 ori pe zi.

Prezentare: 50ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Merisor Tinctura x 50ml-Dacia Plant

Merisor Tinctura x 50ml-Dacia Plant

Produse similare:

Merisor Tinctura x 50ml-Dacia Plant

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si