Hofigal Salicilol Natural-cpr x 60

Hofigal Salicilol Natural-cpr x 60

P46633

20,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie:

Extract din scoarta de salcie (Salicis cortex), rozmarin (Rosmarini herba), sovarv (Origani herba) - intr-un raport de sinergizare cu acidul rozmarinic - si excipienti.

Actiune:

SALICILOL NATURAL - actioneaza eficient in calmarea durerilor, combaterea febrei si inflamatiei, este bine tolerat, fara efecte iritante asupra mucoasei gastrice si intestinale. Spre deosebire de toate "variantele" de sinteza a numeroase produse comerciale, produsul SALICILOL nu are reactii secundare si este perfect tolerat.

Recomandari:

Se foloseste pentru calmarea durerilor musculare si articulare, a durerilor de cap, contracturi musculare; ameliorarea puseelor reumatice; procese inflamatoare cronice; stari febrile, raceala, stari gripale; atenuarea durerilor cauzate de inflamatia acuta a cailor respiratorii superioare, a cavitatii bucale, tractului urogenital si durerilor menstruale; impiedica agregarea plachetara-solutie naturala eficienta de combaterea aparitiei unor tulburari cardiovasculare ; asigura o usoara scadere a tensiunii arteriale; eficient in efortul fizic sustinut ; efect calmant si sedativ nervos in starile angoase, insomnie.

Produsul NU contine lactoza!

Forma de prezentare:

Cutie plianta din carton continand 6 blistere x 10 comprimate / blister).

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hofigal Salicilol Natural-cpr x 60

Hofigal Salicilol Natural-cpr x 60

SALICILOL NATURAL - actioneaza eficient in calmarea durerilor, combaterea febrei si inflamatiei, este bine tolerat, fara efecte iritante asupra mucoasei gastrice si intestinale.

Produse similare:

Hofigal Salicilol Natural-cpr x 60

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si