Hyalo Gyn 10 aplicat.x 30gr-Fidia

Hyalo Gyn 10 aplicat.x 30gr-Fidia

P47490

Cost special Card de Fidelitate:

45,13 lei

47,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii:

HYALO GYN® a fost dezvoltat pentru perioadele din viata unei femei in care mucoasa vaginala isi pierde hidratarea naturala, fapt ce conduce la uscaciunea vaginala, afectiune ce se manifesta prin mancarimi, senzatie de arsura, inflamatii, infectii bacteriene si dispareunie (dureri la contact sexual).

HYALO GYN® gel vaginal adreseaza in mod eficient si in conditii de siguranta si tolerabilitate excelente uscaciunea vaginala, indiferent de cauza determinanta:

- menopauza (peri- sau post-menopauza)
- sarcina sau perioada alaptarii
- stresul
- tratamentul cu anticonceptionale sau alte tratamente

Proprietati:

HYALO GYN® este biocompatibil cu microflora vaginala, adera perfect la suprafata mucoasei vaginale si are un efect hidratant prelungit. In plus, favorizeaza procesul natural de vindecare a microleziunilor cauzate de frictiune. Studiile au aratat ca, in comparatie cu acidul hialuronic, HYALO GYN® are o aderenta crescuta la suprafata mucoasei vaginale si astfel elibereaza in mod gradat acid hialuronic, este mai rezistent la degradarea enzimatica si se manifesta printr-o actiune hidratanta si reparatorie de durata.

Beneficii:

HYALO GYN®, ca agent de hidratare, ofera un efect de lunga durata si poate imbunatati o gama larga de simptome.

Hidratarea straturilor superficiale ale mucoasei vaginale permite celulelor sa-si recapete elasticitatea si ajuta la restabilirea pH-ului normal.

Celulele incep sa resintetizeze glicogen, ceea ce ajuta la reechilibrarea florei locale si la ameliorarea simptomatologiei.

Proprietatile hidratante si mucoadezive ale acidului hialuronic ofera un nivel ridicat de hidratare de durata.

Mod de utilizare:

1 aplicare o data la 3 zile timp de o luna.

Tubul de HYALO GYN® este prevazut cu 10 aplicatoare vaginale uni-doza si de unica folosinta, usor de folosit, cu capatul pentru inserare intravaginala rotunjit si un piston ce prezinta un opritor la doza de 3 ml, pentru o dozare precisa.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hyalo Gyn 10 aplicat.x 30gr-Fidia

Hyalo Gyn 10 aplicat.x 30gr-Fidia

HYALO GYN® a fost dezvoltat pentru perioadele din viata unei femei in care mucoasa vaginala isi pierde hidratarea naturala, fapt ce conduce la uscaciunea vaginala.

Produse similare:

Hyalo Gyn 10 aplicat.x 30gr-Fidia

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si