Normoponderol-cpr.(TVA24%)-Plantavorel

Normoponderol-cpr.(TVA24%)-Plantavorel

P18732

Cost special Card de Fidelitate:

16,15 lei

17,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Recomandari:

Adjuvant in obezitate, constipatie cronica. Prin sinergism de actiune al laxativelor cu diuretice, cu coleretic-colagoge, cu diaforetice si carminative se obtine un efect global depurativ sine qua non unei stari generale de confort fiziologic, soldat cu scaderea in greutate, daca este secondat de un regim alimentar restrictiv.

Compozitie:

Pulberi vegetale din scoarta de crusin (Rhamnus frangula), iarba de traista ciobanului (Capsela bursa- pastoris), iarba de papadie (Taraxaci folium), frunza de mesteacan (Betula verrucosa), radacina de cicoare (Cichorium intybus), extract uscat din radacina de papadie ( Taraxaci radix) ulei volatil de fenicul (Aetheroleum foeniculi) si excipienti de comprimare. Produsul  contine lactoza si amidon din porumb.

Mod de administrare:

Intern, adulti: 3 comprimate pentru persoanele cu o greutate sub 70 kg, iar pentru cele cu o greutate mai mare de 70 kg 4 comprimate, in doza unica seara, orele 19-20, timp de 14 zile. Comprimatele pot fi inghitite ca atare sau sfaramate.

In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric, se vor consuma trei mese pe zi, evitandu-se consumul de alimente intre mese.

Cura cu NORMOPONDEROL poate fi repetata dupa o pauza de minimum 30 de zile, perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an.

Precautii: Este contraindicat in sarcina, lactatie, persoanelor cu varsta inaintata sau o utilizare prelungita fara pauza.

Prezentare: comprimate din pulberi vegetale, flacon 40 tablete

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Normoponderol-cpr.(TVA24%)-Plantavorel

Normoponderol-cpr.(TVA24%)-Plantavorel

Adjuvant in obezitate, constipatie cronica.

Produse similare:

Normoponderol-cpr.(TVA24%)-Plantavorel

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si