Pic de sare (sare,marina,lichida)-200ml-Saliment

Pic de sare (sare,marina,lichida)-200ml-Saliment

W53871

Cost special Card de Fidelitate:

15,20 lei

16,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii:

Pic de Sare este un produs inovator, fiind primul produs obtinut din sare marina cu 75% mai putin sodiu decat cea traditionala, formula imbogatita cu iod.

Sare hiposodica iodata, bogata in oligoelemente naturale.

Pic de Sare este un produs complet natural: se extrage direct din mare, la sute de metri adancime, se ambaleaza in stare lichida, fara etape intermediare sau adaugarea de aditivi care compromit puritatea si naturaletea.

Acest produs este recomandat mai ales in bolile cardiovasculare si la pacientii cu hipertensiune arteriala, cauzate de consumul excesiv de sare, si de asemenea combate hipotiroidismul prin adaosul de iod.
In acelasi timp este recomandat pentru cei care doresc sa evite acumularea de cantitati excesive de potasiu, care sunt responsabile pentru tulburari gastro-intestinale si insuficienta renala, si este eficace in preventia retentiei de apa, deoarece printr-un aport redus de sodiu previne acumularea de lichid in tesuturi.

SODIUL este prezent in dieta zilnica din alimente si din sare. Pentru pacientii hipertensivi este recomandata utilizarea unei forme de sare "hiposodice".

O forma de sare ideala, hiposodica, imbogatita cu iod, conforma recomandarilor OMS este Pic de Sare, prima sare lichida hiposodica iodata, care este buna la gust si nu dauneaza sanatatii organismului.

Forma sa inovativa permite conservarea gustului si a pretioaselor oligoelemente prezente in natura. Contine cu 75% mai putin sodiu decat sarea traditionala. Sarea lichida este obtinuta printr-un proces fizic natural de concentrare din apa de mare care elimina selectiv sodiul in exces.

Caracteristici:

100% naturala
fara aditivi minerali
gust intact
75% mai putin sodiu
imbogatita cu iod insotita de numeroase patente industriale, tehnologie de varf, inovatoare distributie catre cabinetele medicale individuale (discounturi atractive pentru comenzi)

Recomandari:

Pentru peste, carne: zece picaturi la jumatatea timpului de coacere sau daca este necesar, direct in farfurie.
Pentru legume: o lingura in apa de fierbere.
Pentru salate: direct in farfurie dupa gust sau adaugat in dressing (de exemplu in vinegreta).
Pentru paste: o jumatate de lingurita de cafea pentru fiecare farfurie de paste

Mod de intrebuintare:

- Adaugati "Pic de sare" pe alimente preferabil dupa preparare, respectiv inainte de servire.
- Nu folositi sare la prepararea alimentelor
- Nu consumati alimente conservate sau aditivate cu compusi de sodiu

Un flacon de 200ml poate asigura nevoile de gust sarat ale unei persoane pentru o luna avand in compozitia sa totala numai 19 grame de sodiu. Aceasta utilizare asigura un aport de sodiu (suplimentar celui din compozitia naturala a alimenelor) de numai 0,7 grame pe zi permitand realizarea unei diete hiposodate.

In cazul in care medicul recomanda o dieta hiposodata severa, se va cere sfatul acestuia in privita aportului de sodiu zilnic permis tinand cont ca fiecare 20 de picaturi de "Pic de sare" contin 0,095 grame de sodiu.  

Prezentare: Flacon 200ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pic de sare (sare,marina,lichida)-200ml-Saliment

Pic de sare (sare,marina,lichida)-200ml-Saliment

Pic de Sare este un produs inovator, fiind primul produs obtinut din sare marina cu 75% mai putin sodiu decat cea traditionala, formula imbogatita cu iod.

Produse similare:

Pic de sare (sare,marina,lichida)-200ml-Saliment

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si