Nutradose Detox-fiole x 7-Aesculap

Nutradose Detox-fiole x 7-Aesculap

P49690

22,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Efectul de detoxifiere al produsului este dat de biodisponibilitatea ridicata a extractelor de anghinare, patrunjel, seminte de grapefruit, pulbere de varza rosie si extract fluid de hrisca.
Anghinarea, prin principiile sale active din frunze, cunarina si acid clorogenic, stimuleaza formarea si eliminarea bilei, fiind utila in cazul unui tranzit lent precum si in digestia dificila.
Extractul de seminte de grapefruit contine bioflavonoide, care in timpul fabricatiei se transforma intr-un compus extrem de puternic - naringenin (flavona), ingredient activ responsabil pentru proprietatile extractului. Extractul de seminte de grapefruit are proprietati de alcalinizare a pH-ului sanguin.
Pulberea de varza rosie are proprietati antioxidante, determinate de compusii din structura, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimuleaza producerea de enzime.
Papadia are proprietati nutritive, tonice, este utila in detoxifierea ficatului si ajuta digestia.
Extractul fluid de hrisca este preparat din infuzia de hrisca prajita cunoscuta si sub denumirea de kasha, imbogatita cu oligo-elemente esentiale pentru a spori beneficiile sale naturale si ajuta la cresterea si mentinerea echilibrului biologic.

Mod de administrare:
1 - 2 fiole (unidoze) la micul dejun sau in timpul zilei, se dilueaza intr-o cana de apa fierbinte sau rece.

Prezentare:
10 ml x 7 fiole

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Nutradose Detox-fiole x 7-Aesculap

Nutradose Detox-fiole x 7-Aesculap

Produse similare:

Nutradose Detox-fiole x 7-Aesculap

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si