ColonHelp 240g - Zenyth

ColonHelp 240g - Zenyth

P42939

Cost special Card de Fidelitate:

47,50 lei

50,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

ColonHelp are o formula unica, bazata pe doua dintre cele mai bune surse de fibre: semintele de in si psyllium. Prin continutul sau bogat in fibre, odata consumat, ColonHelp creste de cateva ori in volum prin absorbtia apei si, asemenea unui burete delicat, aduna toxinele din colon si le elimina. Primul efect al fibrelor ColonHelp este detoxifierea organismului.

ColonHelp combina eficient fibrele solubile si insolubile, care actioneaza sinergic cu plantele detoxifiante pentru eliminarea toxinelor, imbunatatirea digestiei si normalizarea tranzitului intestinal, mentinerea colesterolului si glicemiei in limite normale si pastrarea greutatii corporale.

Fibrele de in si psyllium din ColonHelp sunt un remediu eficient pentru normalizarea tranzitului. Odata ajunse in intestin, fibrele se umfla si absorb substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si regleaza tranzitul. in constipatie, fibrele inmoaie scaunul si favorizeaza eliminarea lui. in diaree, fibrele regleaza consistenta scaunului si reduce aciditatea acestuia, prin absorbtia apei.

ColonHelp actioneaza pe termen lung si nu da dependenta!

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

ColonHelp 240g - Zenyth

ColonHelp 240g - Zenyth

Pentru detoxifierea organismului.

Produse similare:

ColonHelp 240g - Zenyth

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si