ColonHelp Detox Forte 240g

ColonHelp Detox Forte 240g

P42937

Cost special Card de Fidelitate:

57,95 lei

61,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Detoxifiere cu sucuri de legume sau fructe, detoxifiere cu ceaiuri, detoxifiere cu fibre… Detoxifiere pentru a scapa de kilograme, detoxifiere pentru imbunatatirea digestiei, detoxifiere pentru a-ti recapata energia.

Ai urmat o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp clasic si iti doresti sa incerci si altceva? Ai ajuns unde trebuie! Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, duce detoxifierea la un nivel superior si iti prezinta ColonHelp Detox Forte, un produs premium pentru detoxifierea avansata a colonului si ficatului!


ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp in care au fost adaugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde), cu actiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic si intestinal.

Ingrediente: seminte de in, tarate de psyllium, inulina (din radacina de cicoare), alga verde Chlorella, fructe de armurariu, floare de broccoli, orz verde, radacina de sfecla rosie, fructe de cardamom, radacina de nalba mare, radacina de ghimbir, radacina de turmeric, fructe de coriandru, argila.

Pe langa binecunoscutele fibre de in si psyllium, in compozitia ColonHelp Detox Forte este introdusa inulina. in contact cu apa, inulina formeaza mucilagii (geluri vascoase), care diminueaza rata de absorbtie a glucidelor si colesterolului, absorb toxinele si le elimina.

Seminte de in
Tarate de psyllium
Inulina din radacina de cicoare
Cele trei componente asigura un echilibru intre continutul de fibre solubile si insolubile, fara de care sanatatea noastra ar avea de suferit.

ColonHelp Detox Forte contribuie la protectia antioxidanta a organismului, datorita algei verzi Chlorella, florii de broccoli, armurariului si orzului verde. Compusii activi din aceste ingrediente reduc efectele toxinelor asupra organismului, stimuleaza refacerea ADN-ului celular si incetinesc procesul de imbatranire celulara.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

ColonHelp Detox Forte 240g

ColonHelp Detox Forte 240g

Contribuie la protectia antioxidanta a organismului.

Produse similare:

ColonHelp Detox Forte 240g

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si