-50%

Pret redus! Sebamed Baby crema protectoare de fata x 50ml

Sebamed Baby crema protectoare de fata x 50ml

W60561

Cost special Card de Fidelitate:

33,73 lei

71,00 lei

35,50 lei

Stoc limitat Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

ATENTIE! Produsul are termen de valabilitate intre 2 si 6 luni, de aceea beneficiaza de oferta speciala de 50% reducere si este disponibil in limita stocului.

Baby Cremă protectoare de faţă Baby

Previne uscarea, fortifică funcţia de barieră protectoare împotriva factorilor externi şi calmează pielea delicată a copilului.

Descriere:

Pielea sănătoasă are o peliculă biologică uşor acidă, numită înveliş acid. La nou-născuţi acest înveliş acid protector lipseşte. Acesta se formează în primele luni de viaţă ale bebeluşului. Doar dacă pH-ul pielii este 5.5, aceasta este capabilă să se protejeze de microorganismele patogene şi de acţiunea nocivă a mediului înconjurător. Este dovedit clinic că în complexul protector hidratant al cremei protectoare de faţă Baby există vitasqualen, lipide, alantoină şi acid hialuronic, că protejează împotriva deshidratării şi că stabilizează funcţiile ei de protecţie. Pantenolul stimulează procesul de însănătoşire a pielii de pe faţă.

Utilizare: Pentru utilizare zilnică. Aplicaţi crema de faţă prin masaj uşor pe piele curată şi uscată. Repetaţi în caz de nevoie.

Prezentare: 50 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Sebamed Baby crema protectoare de fata x 50ml

Sebamed Baby crema protectoare de fata x 50ml

Produse similare:

Sebamed Baby crema protectoare de fata x 50ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si