Virility Max cps.x 4-Razmed

Virility Max cps.x 4-Razmed

W53531

Cost special Card de Fidelitate:

82,65 lei

87,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii:

Virility Max supliment pentru barbati reprezinta o formula 100% naturala, o alternativa sanatoasa la produsele chimice, formula constituita in vederea imbunatatirii performantelor sexuale masculine, si contine o varietate de plante cu efect afrodisiac, pentru stimularea dorintei si functionarea optima in timpul actului sexual.

In urma utilizarii acestor stimulente, va veti putea bucura de o crestere a dorintei sexuale, o imbunatatire a dimensiunilor erectiei, si a performantelor in timpul actului sexual, precum si sporirea placerii sexuale, fara a provoca vreun efect secundar.

Cum functioneaza:

O circulatie a sangelui sanatoasa este secretul performantelor sexuale masculine optime. O circulatie a sangelui deficitara are loc ca urmare a fumatului, alimentatiei nesanatoase, sau a varstei inaintate.

Virility Max este un tonic sexual care imbunatateste circulatia sangelui, optimizeaza performantele sexuale, asigura sanatatatea sexuala, si mentine nivele crescute de energie si vitalitate.

Prezentare: 4 pilule

Producator: Razmed

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Virility Max cps.x 4-Razmed

Virility Max cps.x 4-Razmed

Virility Max supliment pentru barbati reprezinta o formula 100% naturala, o alternativa sanatoasa la produsele chimice, formula constituita in vederea imbunatatirii performantelor sexuale masculine.

Produse similare:

Virility Max cps.x 4-Razmed

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si