Visislim Fitnes-cps x 30

Visislim Fitnes-cps x 30

P47068

Cost special Card de Fidelitate:

40,38 lei

42,50 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Visislim FITNESS еste cea mai pura L-carnitina din lume – contine L-carnitine Carnipure™ din Lonza. Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totala a grasimilor. Accelereaza arderea grasimilor acumulate, furnizand in acelasi timp energie si putere organismului.

Visislim FITNESS ofera rezultate intr-adevar vizibile, deoarece L-carnitina este sub forma lichida (tehnologie brevetata Licaps® de Capsugel). incapsularea pastreaza calitatile sale deosebite pana in momentul asimilarii in organism.

Visislim FITNESS arde rapid si eficient grasimile subcutanate. Accelereaza eliminarea toxinelor obtinute dupa ardere, prin intermediul transpiratiei. (mai ales in timpul sportului). Energizeaza organismul prin furnizarea de oxigen muschilor. Corpul devine mai atletic si bine conturat.

Potentialul maxim de actiune a Visislim FITNESS este atins prin activitate fizica intensiva si sport. Acesta face muschii mai rezistenti la efort. Accelereaza seminifcativ refacerea muschilor dupa sport, deoarece previne ruperea fibrelor musculare. Reduce apariția febrei musculare oprind formarea de acid lactic in muschi. Transforma acumularile de grasimi in masa musculara. Corpul devine mai ferm si bine sculptat.

Visislim FITNESS sprijina circulatia sangelui si functiile creierului, mareste energia in celulele sistemului imunitar si ajuta activitatea inimii. Este deosebit de util pentru persoanele varstnice si vegetarieni, deoarece la acestia se observa un deficit de L-carnitina in organism.

Mod de administrare:

1–2 capsule de 2 ori pe zi (dimineața si la pranz), in timpul mesei sau dupa masa. Suplimentar se administreaza 1–2 capsule inainte de efort fizic. Schema recomandata: se administreaza 2–3 saptamani, pauza de 2–3 saptamani, dupa care ciclul administrare-pauza se repeta pana la atingerea rezultatul dorit.

Contraindicatii:

Nu sunt cunoscute

Compozitie:

L-carnitina din Visislim FITNESS este produsa de firma elvetiana Lonza – cel mai respectat producator de L-carnitina 100 % pura (Visislim FITNESS nu contine D-carnitina). Logo-ul Carnipure™ este o garantie de origine si calitate, fara compromis a produsului oferit.

L-carnitina stimuleaza arderea grasimilor chiar si fara exercitii, si contribuie la reducerea eficienta si controlata a greutatii corporale. Dupa ardere, L-carnitina transporta si elimina substantele reziduale in afara celulei. Din grasimile arse se asigura energia pentru organism.

L-carnitina mareste rezistenta muschilor si amana oboseala. Acest lucru este extrem de important in activitațile sportive. Este dovedita eficiența in furnizarea de energie pentru activitatea celulelor sistemului imunitar si pentru activitatea inimii. Se recomanda in timpul sarcinii si alaptarii, precum si persoanelor in varsta si vegetarienilor.

INGREDIENTE CANTITATE
pentru 1 capsula

L-carnitina (L-carnitine, Carnipure™) 300 mg

Substante auxiliare: glicerol, hipromeloza, apa, maltodextrina

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Visislim Fitnes-cps x 30

Visislim Fitnes-cps x 30

Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totala a grasimilor. Accelereaza arderea grasimilor acumulate, furnizand in acelasi timp energie si putere organismului.

Produse similare:

Visislim Fitnes-cps x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si