Profertil-cps.x 60-Lenus Pharma

Profertil-cps.x 60-Lenus Pharma

P43323

Cost special Card de Fidelitate:

260,30 lei

274,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Tratament pentru cresterea fertilitatii masculine

Componente:

Rezultatele studiilor au demonstrat ca PROfertil imbunatateste semnificativ calitatea spermei pana la obtinerea de rezultate perfect normale.

L-carnitina: este produsa in mod natural de organism si constituie substratul energetic al spermatozoidului. L-carnitina poate determina cresterea motilitatii si a cantitatii spermatozoizilor.

L-arginina: Este un aminoacid necesar organismului in cantitati mari si care, conform studiilor, imbunatateste cantitatea si motilitatea spermatozoizilor.

Zincul: In plus fata de calitatile sale de antioxidant si de aportul la numeroase procese biochimice din organism, oligoelementul Zinc are efecte benefice asupra densitatii de spermatozoizi, determina cresterea numarului de spermatozoizi cu grad ridicat de motilitate precum si nivelul de testosteron, esentiale pentru procesul de spermatogeneza.

Vitamina E: Imbunatateste motilitatea spermatozoizilor si capacitatea acestora de a fecunda ovulul.

Glutationul si seleniul: Ambele sunt substante cu rol antioxidant care neutralizeaza eficient radicalii liberi. Ambele elemente nutritive au avut drept rezultat, in cadrul a numeroase studii efectuate, o imbunatatire semnificativa a motilitatii spermatozoizilor.

Coenzima Q 10: Creste rata de fertilizare si cantitatea de spermatozoizi produsa, precum si motilitatea spermatozoizilor.

Acidul folic: Este esential pentru dezvoltarea si pentru divizarea celulei (producerea celulelor sangvine) precum si pentru metabolismul nervos, avand un rol important si in sistemul cardiovascular. Efectele benefice ale acestei vitamine sunt binecunoscute. S-au efectuat cercetari amanuntite in acest sens, concluzia fiind ca este recomandata suplimentarea aportului.

Instructiuni de utilizare:

Capsule: Se administreaza cate doua capsule pe zi, cu apa, in timpul mesei sau dupa masa.

Capsulele trebuie administrate cel putin trei luni, in vederea optimizarii fiecarei etape a spermatogenezei.

Cu toate acestea, este permisa si se recomanda continuarea administrarii de PROfertil pana la aparitia sarcinii.

Prezentare: 60 capsule

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Profertil-cps.x 60-Lenus Pharma

Profertil-cps.x 60-Lenus Pharma

Tratament pentru cresterea fertilitatii masculine

Produse similare:

Profertil-cps.x 60-Lenus Pharma

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si