Nuby 172 Aspirator Nas/Ureche

Nuby 172 Aspirator Nas/Ureche

P36672

Cost special Card de Fidelitate:

19,00 lei

20,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Nuby Set aspirator nazal si pompita pentru ureche

1) Aspiratorul nazal este o metoda simpla si eficienta de a curata nasul folosind un vacuum delicat. Pentru utilizare, apasati intai pompita aspiratorului, puneti varful moale la baza narii bebelusului si apoi eliberati pompita. Curatati varful dupa fiecare utilizare. ATENTIE: NU strangeti pompita aspiratorului in timp ce varful acestuia este in nara bebelusului.

2) Pompita pentru ureche: Indepartati varful aspiratorului si inlocuiti-l cu pompa flexibila pentru ureche. Pentru a indeparta impuritatile din urechea bebelusului, apasati intai pompita aspiratorului, puneti varful pompitei in canalul urechii externe si eliberati apoi incet presiunea din aspirator. Utilizarea unei solutii de indepartare a cerumenului si o pompita/ seringa pentru ureche este singura metoda aprobata pentru indepartarea acumularii de "ceara din urechi”.

ATENTIE: NU strangeti pompita aspiratorului in timp ce varful acesteia este in canalul urechii. Nu folositi niciodata betisoare de urechi pentru a indeparta ceara si impuritatile din canalul urechii bebelusului. CURATARE: Inainte de prima si dupa fiecare utilizare, spalati bine produsul cu apa calda si sapun, apoi clatiti bine. Pentru siguranta si sanatatea copilului dumneavoastra: ATENTIE! Utilizati intotdeauna produsul sub supravegherea unui adult. Inainte de fiecare utilizare, verificati produsul. Aruncati la primul semn de deteriorare sau defectiune. Pastrati toate componentele si nu le lasati la indemana copiilor.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Nuby 172 Aspirator Nas/Ureche

Nuby 172 Aspirator Nas/Ureche

Produse similare:

Nuby 172 Aspirator Nas/Ureche

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si