Lapte Praf Humana HA 1

Lapte Praf Humana HA 1

P17295

67,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Humana - Ha1 X 500Gr Fs

Caracteristici:

  • -De la nastere
  • -Hipoalergenic
  • -Contine prebiotice GOS si LC-PUFA
  • -Glucid unic: lactoza
  • -Produs din ingrediente lipsite de gluten( conform reglementarilor in vigoare)


Humana HA 1 este un aliment hipoalergenic pentru bebelusi cu risc alergic ridicat . Humana HA 1 reprezinta alegerea ideala pentru completarea hranei cu lapte matern sau ca hrana unica daca mama nu poate alapta. Humana HA1 se poate adminuistra pe toata perioada de hranire cu biberonul. Daca bebelusul nu se satura , va recomandam sa treceti de la varsta de 6 luni la Humana HA2.

Preparare simpla:
La prepararea hranei pentru bebelus este necesara respectarea stricta a instructiunilor de utilizare. Prepararea sau depozitarea necorespunzatoare a biberonului pregatit pe o perioada mai indelungata poate afecta starea de sanatate prin dezvoltarea de agenti patogeni. Pregatiti hrana proaspata inainte de fiecare masa si serviti-o imediat.

Important: lasati biberonul sa se raceasca la temperatura de consum (37°C) (pericol de provocare a arsurilor). Nu refolositi resturile alimentare.
Curatati cu atentie biberonul, tetina si filetul. Nu incalziti in cuptorul cu microunde alimentele pe baza de lapte (pericol de provocare a arsurilor). Inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului, cu depozitarea la un loc uscat si racoros si consumati continutul in termen de 3 saptamani. 
1) Fierbeti cantitatea de apa necesara si lasati-o sa se raceasca la 50°C sau incalziti apa Humana pentru bebelusi la temperatura de 50°C. 
2) Puneti aproximativ jumatate din cantitatea necesara de apa intr-o sticla curata. 
3) Umpleti lingura de masurare Humana atasata si neteziti cu un cutit sau un obiect similar. Adaugati cantitatea necesara de pudra in sticla / biberon.
4) Inchideti sticla si agitati energic continutul. Adaugati si restul de apa si agitati din nou.
5) Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata : 37°C.

Cantitate de consum si dozare:
Va rugam sa utilizati doar lingura de masurare atasata (aproximativ 4,4 g).

Informatii importante

  • Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascuti si sugari.
  • Produsul trebuie utilizat doar la recomandarea persoanelor calificate in medicina, nutritie sau farmacie si a altor profesionisti responsabili cu ingrijirea mamei si copilului .
  • Humana sustine recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult posibil.
  • Humana Ha1 nu trebuie folosit la alergia la lapte de vaca, intoleranta la lactoza, lactosemie, galatozemie si malabsortia glucozei-galactozei.


Pentru sanatatea dentara
Pentru sanatatea dentara a bebelusilor nu lasati biberonul copilului dumneavoastra in loc de suzeta sau pentru ros. Asemenea laptelui matern, alimentele pentru sugari cotin carbohidrati (de exemplu lactoza), care, in conditiile unui contact frecvent si permanent cu dintii, poate provoca probleme dentare datorate cariilor, precum si alte probleme ulterioare. 

Continut net: 500 g

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lapte Praf Humana HA 1

Lapte Praf Humana HA 1

Produse similare:

Lapte Praf Humana HA 1

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si