Lapte Praf Humana Anticolic 300g

Lapte Praf Humana Anticolic 300g

P46090

36,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Humana Digest / Anticolic Lapte, Lapte Praf, 300g 
Descriere:
Humana Digest este dedicat special pentru bebelusi (sugari) , cu probleme digestive ( flautenta, colici, constipatie), caracteristicile cheie ale acestui produs sunt continutul redus de lactoza si o structura speciala de lipide, ceea ce face ca acest produs sa fie unic in acest segment.
  • - până la vîrsta de 6 luni se poate utiliza ca şi aliment exclusiv, dacă copilul nu este alăptat (cu lapte matern)

  • - după vârsta de 6 luni se recomandă ca aliment complementa

  • - fara gluten, fara zahar adaugat, fara conservanti, arome sau coloranti artificiali (în conformitate cu reglementarile europene în vigoare).

 Preparare:

Citiţi cu atenţie instrucţiunile în timp ce preparaţi hrana bebeluşului.

Modul incorect de preparare sau păstrare a lichidului preparat în biberon pentru o mai mare perioadă de timp, poate dăuna sănătăţii sugarului prin înmulţirea bacteriilor.

Se prepară proaspăt laptele lichid înaintea fiecărei mese şi se hrăneşte sugarul imediat. A nu se folosi resturile de lichid preparat .

Important: Pentru a evita riscul opăririi, se va răci biberonul cu lichid preparat la temperatura potrivită pentru băut (37 C). A nu se încălzi lichidul preparat la microunde, există riscul de opărire.

Se spală bine tetina, biberonul şi toate accesoriile acestuia. Se închide bine ambalajul după folosire. Laptele praf se păstrează într-un loc uscat şi răcoros şi se foloseşte în termen de 3 săptămâni de la deschiderea ambalajului.

Se fierbe cantitatea de apă necesară şi se răceşte până la 70 C

Se toarnă jumătate din cantitatea necesară de apă într-un biberon curat

Lingura de măsură se umple până la margine cu pudră de lapte şi se nivelează cu un cuţit sau obiect similar. Se pune cantitatea necesară de pudră în biberon.

Se închide biberonul şi se agită bine. Se adaugă apa rămasă şi se agită bine biberonul din nou. Notă: protejaţi-vă mâinile de biberonul fierbinte cu un material textil

Se răceşte lichidul preparat într-un bol cu apă sau sub robinetul de apă rece (pentru aprox. 5-7 minute).
 
Se agită o dată biberonul, se ataşează tetina şi se verifică dacă lichidul preparat este la temperatură potrivită pentru băut (37 C). Dacă este prea fierbinte există riscul de opărire.

Dozare:

Fiecare copil este diferitastfel încât cantităţile indicate sunt doar valori indicative.

Vârsta
sugarului

Apă (ml)

Lingură de măsura

Hrană gata de băut

Nr. mese de
lapte /zi

Săptămâna 1

Conform instrucţiunilor medicului

Săptămâna 2-8

90

3

100

7-8

Luna 3

120

4

130

6-7

Luna 4

150

5

170

5-6

Luna 4+

180

6

200

4-5


A se folosi doar lingura de măsură ataşată în ambalaj (o lingură conţine aproximativ 4,5 g pudră de lapte).
Compozitie:

Ingredientemaltodextrinăproteine ​​din zer hidrolizat, ulei vegetalgrăsimi din lapteanhidrăsirop de galacto-oligosaccharide, sărurile de calciu de acid ortofosforic,emulsificatorlecitină din soiaclorura de potasiucarbonat de calciucitrat de sodiu,colină, grasimi animale (ulei de peşte), carbonat de magneziuvitamina Cinozitol,taurinaL-carnitina, sulfat de fierstabilizatorL (+) de acid lacticniacinavitamina E,oxid de zinccitidină 5-monofosfat, uridin-5-monofosfat, acid pantotenicadenozin 5-monofosfat, inozin 5-monofosfat, cupru-lizina complex5-guanozin monofosfat,vitamina B2vitamina B1vitamina B6vitamina Asulfat de manganiodat de potasiu,acid folicmolibdat de sodiu , vitamina K1biotinaselenit de sodiuvitamina D3clorură de cromvitamina B12

Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascuti si sugari!

Cereti sfatul medicului inainte de a opta asupra folosirii unei formule de lapte!

Nu lăsaţi bebeluşul cu biberonul în gură ca înlocuitor de suzetă sau supt prelungit. Ca şi laptele matern, laptele praf conţine carbohidraţi care, în contact prelungit şi frecvent cu dinţii, poate cauza apariţia cariilor. Alăptatul cu biberonul nu trebuie să dureze mai mult decât alăptatul la sân.

 Continut: 300 gr.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lapte Praf Humana Anticolic 300g

Lapte Praf Humana Anticolic 300g

Produse similare:

Lapte Praf Humana Anticolic 300g

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si