Medela Pompa Harmony Manuala pt.San Bifazica+Tetina Calma

Medela Pompa Harmony Manuala pt.San Bifazica+Tetina Calma

W58761

Cost special Card de Fidelitate:

267,55 lei

281,63 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Ideala pentru mamele care vor sa extraga ocazional fara sa piarda senzatia alaptarii.
Prezinta program bifazic:
- faza de stimulare
- faza de expresie (flux maxim de lapte).
 
Avantajele mamelor care folosesc Medela -  Harmony - 
Pompa manuala pentru san, bifazica :
- mobilitate: independenta fata de sursele de energie
- mica si usoara
- confortabila, maner ergonomic
- simplu de asamlat, utilizat si curatat
- sesiune de pompare nedureroasa si discreta.
  
Alaptarea este una dintre cele mai naturale si mai benefice actiuni pentru mama si bebelus. Nicio alta acţiune pe care o face mama nu poate avea un impact atat de semnificativ asupra starii de sanatate a bebelusului, prezenta si viitoare.
      Nicio formula de lapte nu poate imita calitatile laptelui matern, indiferent cate vitamine, minerale si suplimente sunt adaugate la ceva ce este practic o formula chimica.
      Laptele matern este singura formula naturala, completa si complexa pentru bebelusi. 
La fel de important este faptul ca alaptarea creaza o legatura exceptionala intre mama si bebelusul ei.
 Alaptarea este una dintre cele mai naturale si mai benefice actiuni pentru mama si bebelus. Nicio alta actiune pe care o face mama nu poate avea un impact atat de semnificativ asupra starii de sanatate a bebelusului, prezenta si viitoare.
      Nicio formula de lapte nu poate imita calitatile laptelui matern, indiferent cate vitamine, minerale şi suplimente sunt adaugate la ceva ce este practic o formula chimica.
      Laptele matern este singura formula naturala, completa şi complexa pentru bebelusi. La fel de important este faptul ca alaptarea creaza o legatura exceptionala intre mama si bebelusul ei.
      Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, iar ritmul natural de supt al bebelusului este cel mai bun pentru mama. In munca intensiva de pionierat, Medela a transformat reflexele intuitive ale bebelusului in know-how tehnologic. 
Rezultatul este tehnologia bifazica “2-Phase Expression®” - standardul pentru naturaleţe, confort si eficienta, inca neintrecute in productia pompelor pentru san.
      Studiile au aratat ca bebelusii mananca in doua faze. La inceput repede si scurt pentru a stimula reflexul de ejectie a laptelui. Odata ce laptele incepe sa curga, ei schimba ritmul de supt intr-unul mai lent si mai profund, pentru a obtine cat mai mult lapte. Pompele pentru san Medela sunt singurele pompe bazate pe cercetare dovedita clinic!

De aproape 50 de ani, compania elvetiana Medela
           • observa si invata de la cei care ştiu mai bine: mama si bebelusul
           • intelege comportamentul bebelusului si nevoile mamelor si a  devenit experta de top în alaptare
           • este renumita pentru excelenta in cercetarile medicale dovedite clinic, care au condus la crearea unor produse sigure si eficiente pentru mame si bebelusii lor
           • furnizeaza solutii complete pentru alaptare
           • contribuie la cresterea sanatatii bebelusilor si a mamelor prin beneficiile vitale ale laptelui matern si sprijina mamele in experienta alaptarii, facand-o cat mai sigura si mai simpla posibil
           • este alegerea nr.1 în pompe pentru san în spitale, ajutand la extragerea si conservarea laptelui si apoi la hranirea bebelusului,  atunci cand temporar alaptarea nu este posibila
      Un pas înainte in alaptare: inovatie de ultima ora, tetina Calma pentru bebelusii alaptati, reprezinta solutia unica de hranire special creata pentru laptele matern, astfel incat mamele pot continua sa-si hraneasca bebelusii la san, cu biberonul si din nou la san, fara teama ca acestia vor refuza apoi sanul.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Medela Pompa Harmony Manuala pt.San Bifazica+Tetina Calma

Medela Pompa Harmony Manuala pt.San Bifazica+Tetina Calma

Produse similare:

Medela Pompa Harmony Manuala pt.San Bifazica+Tetina Calma

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si