Fares Diuretic x 60cps.

Fares Diuretic x 60cps.

W51844

15,30 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Ajuta la eliminarea apei din organism pe cale urinara.

Sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar.

Ingrediente/capsula:

Frunze de mesteacan (Betulae folium) 124 mg, troscot (Polygoni avicularis herba) 62 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba), sulfina (Meliloti herba), rizomi de pir (Graminis rhizoma).

Traista ciobanului are fructele in forma de inimioara sau "traista de cioban". Diferite studii farmacologice arata prezenta in compozitia sa a aminelor biogene cu rol in reglarea tensiunii arteriale. Este usor diuretica, dezinfectanta urinar si hemostatica.

Mesteacanul exercita, in primul rand, o actiune diuretica; de asemenea, favorizeaza eliminarea acidului uric si colesterlolului, dizolva treptat calculii urinari, scade usor tensiunea arteriala.

Sulfina are actiune diuretica, vasodilatatoare, fluidifianta a sangelui si anticoagulanta, fiind recomandata in tratamentul hipertensiunii arteriale si pentru eliminarea edemelor.

Troscotul actioneaza asupra epiteliului renal, favorizand cresterea cantitatii de urina eliminata, insa fara a produce depletie de potasiu. Avand si efect hipotensiv, este recomandat in hipertensiune si suferinte cardiovasculare.

Pirul este o planta diuretica si tonic-remineralizanata care datorita vitaminelor si sarurilor de potasiu din compozitia sa previne spolierea organismului de saruri minerale prin cresterea diurezei.

Efect:

- diuretic;

- hipotensor.

Recomandari:

- retentie hidro-salina (edeme);

- hipertensiune arteriala.

Contraindicatii:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

Femeile insarcinate pot lua cate o capsula de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Intrebuintare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa. In caz de edeme asociate se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani, timp in care se foloseste un alt diuretic.

Evaluarea eficientei:

S-au administrat capsule "Diuretic" timp de 1 luna, la 64 de pacienti hipertensivi care prezentau si edeme de diferite grade.

Pe durata administrarii, la 69% dintre pacienti nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 31% au luat in paralel si medicatie diuretica alopata, dar au putut reduce din doza acesteia.

S-a constatat la 91% dintre pacienti reducerea valorilor tensionale si amelioarea pana la disparitie a edemelor la toti pacientii.

Prezentare: 60 capsule a 300 mg.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Diuretic x 60cps.

Fares Diuretic x 60cps.

Ajuta la eliminarea apei din organism pe cale urinara.

Produse similare:

Fares Diuretic x 60cps.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si