Nebulizator Healthy Ultrasonic US10

Nebulizator Healthy Ultrasonic US10

W53768

255,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Nebulizator Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf, asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile. Este ultraportabil, mic si silentios, usor de utilizat oriunde si oricand chiar in autoturism sau afara achizitionand adaptorul de masina sau bateria optionala.

Caracteristici:

  • Mic si compact - Cu o greutate de numai 185 gr si o husa de protectie inclusa in pachet, va permite mobilitate maxima, putand fi transportat oricand si oriunde in conditii de siguranta.
  • Tehnologie ultrasonica - Permite reglarea fluxului si volumului de aer si foloseste inalta frecventa pentru a produce vapori foarte fini de apa si medicamentatie
  • Ultra silentios - Datorita tehnologiei ultrasonice de inalta calitate pe care o foloseste, acest nebulizator este foarte silentios, ceea ce va permite sa-l utilizati in modul cel mai discret.
  • Ultra portabil - Prin achizitionarea optionala a accesoriilor, poate fi utilizat folosind un acumulator sau la prize de 12V a autoturismului cu ajutorul adaptorului optional.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Nebulizator Healthy Ultrasonic US10

Nebulizator Healthy Ultrasonic US10

Foloseste tehnologia ultrasonica de varf, asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile.

Produse similare:

Nebulizator Healthy Ultrasonic US10

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si